I helgen ble Blizzard Entertainments store skryte-av-seg-selv-helg avholdt i Anaheim Convention Center i California. Håvard var på plass og forteller om Blizzconrelaterte og kulinariske opplevelser. Ikke overraskende går det, til Marius’ fortvilelse, med mye tid til å diskutere Overwatch, Hearthstone og Warcraft-traileren som debuterte på Blizzcon.

Til tross for at Blizzard-festen tar mye plass får gutta presset inn litt snikksnakk om andre spill også. Gøran har testet litt av hver av nyere og gamle spillutgivelser. Deriblant en liten smakebit av Fallout 4, litt Rise of the Tomb Raider, litt Black Ops 3, litt Assassin’s Creed Syndicate, litt The Binding of Isaac og litt Super Mario 3D World på plakaten. Marius har hatt en ferieuke som han har brukt på å spise kake og spille mer Football Manager 16.

I tillegg blir det som vanlig en liten gjennomgang av ukas viktigste nyheter. Blir film- og tv-selskapet til Activision Blizzard en suksess? Kommer Activision sin Candy Crush-investering til å lønne seg? Blir Witcher-filmen noe bra?

Leave a Reply

Your email address will not be published.