Slik tjener du deg rik i Balloon World

Forleden ble det lansert nytt innhold til et av fjorårets desidert beste spill, Super Mario Odyssey. Og med den kom en helt ny modus, kalt Balloon World.

Mens Mario har vært ute og reddet verden, har Luigi sittet hjemme og pønsket ut en ny lek som går ut på å finne eller gjemme ballonger rundt omkring i verdenene. Lykkes man i å finne en ballong, eller gjemme en så godt at andre ikke finner den, blir man belønnet med en fin liten klump med mynter. Slik kan man bli stinn av gryn.

Hør mer om hva vi synes om Odyssey-DLCen i episode 111.

Cash money!

Skal du tjene godt på denne modusen, handler det om å finne ballonger så fort som mulig, og så mange som mulig på rad.

Vet akkurat hvor jeg må løpe for å finne denne ballongen.
Vet akkurat hvor jeg må løpe for å finne denne ballongen (Skjermdump: Håvard Ruud)

Når du klarer to utfordringer “back-to-back”, får du nemlig en bonus som blir større og større, dess flere ballonger du finner på rad. Når man tosifrede utfordringer på rad begynner vi raskt å snakke borti 1000 mynter per ballong. Det er god butikk.

Jeg fant at det var relativt lett å tjene seg steinrik i Sand Kingdom. Her vil du “alltid” få muligheten til å lete etter ballonger som er gjemt enten på den svevende opp-ned-pyramiden, eller rett under startstedet, inne i rommet du må synke halvveis ned i sanden for å finne. Ved å lære meg hvor langt unna de vanligste gjemmestedene var, klarte jeg enkelt å finne godt over 20 ballonger på rad, noe som har ført til at jeg har tjent over 35 000 på modusen.

Dess mer penger du tjener, jo høyere “star rank” får du, som gjør at du tjener mer grunker per utfordring.

Noen av de vanligste gjemmestedene i Sand Kingdom krever litt avanserte hopp, men med litt trening klarer du det gang på gang. Det vil koste litt å lære seg hvor de vanligste gjemmestedene er

Steg for steg

  1. Velg en verden du kjenner godt.
  2. Lær deg hvor langt unna de vanligste gjemmestedene er.
  3. Prøv deg kun på ballongene du vet hvor er.
  4. Gjør de gang på gang.
  5. ????
  6. Profit.


Hør mer om Balloon World, Metal Gear Survive, Surviving Mars og Bayonetta på Switch i DoubleJump episode 111.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *